Ο Δημήτρης Γούτας συγκρίνει το επίπεδο του Ολυμπιακού με την Ξάνθη

Για τις μεγάλες διαφορές του να είσαι ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό σε σχέση με μια επαρχιακή ομάδα, μίλησε ο Δημήτρης Γούτας. Ο νεαρός αμυντικός αναφέρθηκε στον υψηλό ανταγωνισμό του ρόστερ, τις φιλοδοξίες του, τις νέες συνθήκες εργασίας αλλά και την αποθεραπεία του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γούτας του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova:

Για την πορεία της αποθεραπείας του:«Τα πράγματα για εμένα δεν ήταν όπως τα περίμενα. Από την αρχή έχω πέσει στα βαθιά. Ήταν ένας τραυματισμός και έπρεπε να κάνω επέμβαση για να τον ξεπεράσω, όμως είμαι στο τελικό στάδιο της αποκατάστασής μου και τώρα σιγά-σιγά θα μπω με την ομάδα. Θέλω πολύ να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της».

Για τον ανταγωνισμό: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, έχει πολλούς παίκτες, το επίπεδο είναι υψηλότερο από τις άλλες ομάδες, φυσιολογικό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός. Αυτό είναι το καλό, να υπάρχει θέληση και πάθος για να καταφέρω να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό».

Για τις φιλοδοξίες του: «Ερχόμενος στον Ολυμπιακό, αρχικά στόχος μου ήταν να μπω στο κλίμα της ομάδας, γιατί το επίπεδο είναι υψηλότερο. Έχει άλλη νοοτροπία σαν ομάδα. Θέλω μέσα από τις προπονήσεις να δείξω στον προπονητή ότι αξίζω μία θέση στην ομάδα».

Για τις νέες συνθήκες εργασίας: «Το περιβάλλον είναι διαφορετικό. Η ομάδα έχει άλλους στόχους, άλλη νοοτροπία, συναγωνίζεται με μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού. Είναι άλλο επίπεδο. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Για το πρώτο του παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Περιμένω πώς και πώς αρχικά να μπω στις προπονήσεις και περιμένω να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι».