Στήριξη σε Παράσχο – Γκουτσίδη παρά το κακό ξεκίνημα του Πλατανιά

Με μόλις έναν βαθμό στα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος, καθιστούν το φετινό ξεκίνημα ως ένα από τα χειρότερα για τον Πλατανιά που δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης και φιγουράρει στην τελευταία θέση μαζί με τον Πανθρακικό.

Ωστόσο, η προσπάθεια και η εικόνα της ομάδας κόντρα στον Ηρακλή μοίρασε αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια της ομάδας αλλά και του διδύμου των Γιώργου Παράσχου και Πάνου Γκουτσίδη στο «τιμόνι» αυτής. Οι δυο τους φέτος ξανάσμιξαν, όπως παλιότερα στους πάγκους της Ξάνθης και του Ατρομήτου.

Παρά το γεγονός ότι ακολουθεί εξορισμού δύσκολο παιχνίδι στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και πιθανότατα να παραμείνει η συγκομιδή του ενός βαθμού και μετά την 5η αγωνιστική,  κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ξεκαθάριζε σε όλους τους τόνους πως γίνεται σπουδαία δουλειά από τον κ. Παράσχο.

Η εκτίμηση των διοικούντων είναι πως σύντομα θα δικαιωθεί γι΄αυτήν ο προπονητής της ομάδας. Στο ίδιο μήκος κύματος, της αισιοδοξίας, παρουσιάστηκε και ο ίδιος ο Γιώργος Παράσχος στους παίκτες του, ενόψει και της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό: «Δεν το βάζουμε κάτω. Ψηλά το κεφάλι».