Τα νούμερα που επέλεξαν οι πέντε Θρακιώτες της Ζακύνθου, η οποία δικαιώθηκε από το Διαιτητικό της ΕΠΟ

Μια από τις ομάδες που έχουν έντονο Θρακιώτικο ενδιαφέρον και αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League είναι αυτή της Ζακύνθου, που διαθέτει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας πέντε Θρακιώτες αλλα και Θρακιώτη στον πάγκο.

Μάλιστα, το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε να δεχθεί την έφεση της ΠΑΕ Ζάκυνθος, για την εκπρόθεσμη πληρωμή παραβόλων και άλλων οφειλών προς την ΕΠΟ, που σχετίζονται με τις αιτήσεις μεταβολών, κάτι που σημαίνει ότι τα 25 δελτία θα εκδοθούν άμεσα. Ανάμεσα σε αυτά και αρκετών Θρακιωτών.

Σχετικά με τον πάγκο, όπως έχετε διαβάσει σε αρκετά θέματα του ThrakiSportS για την συμπαθή ομάδα της Ζακύνθου, βοηθός του Χαλίντ Καραμά είναι ο πρώην προπονητής του Ορέστη Ορεστιάδας Δημήτρης Νόλης, ενώ στο ρόστερ της διαθέτει τους Ξανθιώτες Βασίλη Δόντσο και τον δανεικό από την Skoda Λάζαρο Ορφανίδη, τους δύο Κομοτηναίους Δημήτρη Βοσνακίδη και Γιάννη Πεχλιβανόπουλο και τον πρώην επιθετικό του Έβρου Σουφλίου Νίκο Κουρέλλα.

Οι Θρακιώτες ποδοσφαιριστές της Ζακύνθου επέλεξαν τα νούμερα που θα φορούν στις φανέλες τους την φετινή αγωνιστική σαιζόν, με τον Δόντσο να επιλέγει το 45, τον Ορφανίδη το 12, τον Βοσνακίδη να επιλέγει το 23, τον Πεχλιβανόπουλο το 19, ενώ ο Κουρέλλας επέλεξε το 36. Από τους παίκτες που αναμφίβολα ξεχωρίζουν στο ρόστερ της Νησιώτικης ομάδας είναι ο γνωστός από το πέρασμα του σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η Τρίπολη Ζαουάντ Ζαϊρί που θα δορά την φανέλα με το 7.

Αναλυτικά:

Δημήτρης Πολίτης 1
Άμρατζ Σινγκ Λάλλι 99
Παναγιώτης Παπαδόπουλος 77
Γιώργος Γεωργακόπουλος 46

Ζαουάντ Ζαϊρί 7
Μπράνισλαβ Νίκιτς 88
Άλαν Μεντούρ 17
Νίκος Λέκκας 9
Νίκος Πέττας 22
Ραφαήλ Πέττας 8
Θωμάς Γραικός 33
Κώστας Κυριακίδης 4
Γιάννης Καλλιβωκάς 5

Γιάννης Βυθούλκας 11
Στάθης Καραμαλίκης 32
Δημήτρης Στασινόπουλος 2
Δημήτρης Αναστασίαδης 20
Λάζαρος Ορφανίδης 12
Βασίλης Δόντσος 45
Δημήτρης Κοβάτσης 27
Δημήτρης Βοσνακίδης 23
Θεόφιλος Σάμαρης 14

Παναγιώτης Ταυταρίδης 28
Λεωνίδας Κωστούλας 29
Νίκος Κουρέλλας 36
Στέφανος Γεράνιος 16
Γιάννης Πεχλιβανόπουλος 19
Σωτήρης Ζέλιος 21
Κώστας Κάρδαρης 91
Γιάννης Μπαλαμπάνος 80
Θανάσης Μπακατσέλος 38
Καμίλ Κρολ 26
Σπύρος Αποστόλου 3
Αλέξανδρος Καμπούρης 6
Νταβίντ Ναζίμ 18

Η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης: 

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ συνεκδίκασε α) την από 17/9/2015 (αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 27548/17.9.2015) έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 99/2015 αποφάσεως της ΕΙΜ/ΕΠΟ β) την από 19/9/2015 πρόσθετη παρέμβαση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) υπέρ της εκκαλούσας και γ) την πρόσθετη παρέμβαση της Ένωσης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας (FOOTBALL LEAGUE ), υπέρ της εκκαλούσας.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση και τις πρόσθετες παρεμβάσεις. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη υπ’ αριθμ. 99/2015 απόφαση της ΕΙΜ/ΕΠΟ. Κρατεί και δικάζει την υπόθεση. Δέχεται τις από 31/8/2015 αιτήσεις μεταβολών ως εμπροθέσμως υποβληθείσες, ώστε να εκδοθούν και χορηγηθούν τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητος, για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, στους παρακάτω επαγγελματίες ποδοσφαιριστές: Πέττα Ραφαήλ, Αναστασιάδη Δημήτριο, Τατταρίδη Παναγιώτη, Βοσνακίδη Δημήτριο, Zairi Jaouad, Nazim David, Lally Amrai Singh, Meddour Allad, Vulka Olsi, Παλαμπάνη Δημήτριο, Δόντσο Βασίλειο, Κοβάτση Δημήτριο, Σάμαρη Θεόφιλο, Ορφανίδη Λάζαρο, Τσαραούση Δημήτριο, Μπακατσέλο Αθανάσιο, Γεράνιο Στέφανο, Μυλιόρδο Παναγιώτη, Γραικό Θωμά, Πεχλιβανόπουλο Ιωάννη, Κάρδαρη Κωνσταντίνο, Καραμαλίκη Ευστάθιο και Ζέλιο Σωτήρη».