ΕΠΣ Θράκης: Στον Hit FM οι ραδιοφωνικές μεταδόσεις των αγώνων του πρωταθλήματος

Μία δυνατή ομάδα ανθρώπων του αθλητικού ρεπορτάζ της Κομοτηνής, φίλων και συνεργατών στην πλειοψηφία τους και του ThrakiSportS, ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια σε ραδιόφωνο της Ροδόπης να αναμεταδίδει ζωντανά τους αγώνες της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης καθώς και να ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για τα αποτελέσματα από την Α2 Κατηγορία.

Παράλληλα, στις σαββατιάτικες εκπομπές που αποτέλεσαν σημείο αναφοράς και για τους φιλάθλους, υπήρχε πλήρης ενημέρωση για τα αθλητικά δρώμενα του Σαββατοκύριακου. Στην διάρκεια των ετών η προσπάθεια αυτή ατόνισε, ωστόσο από το Σάββατο (26/9) που ξεκινά το νέο πρωτάθλημα, ξαναρχίζει δυναμικά και αυτή η προσπάθεια της απευθείας αναμετάδοσης των τοπικών αθλητικών δρώμενων, αλλά από άλλη συχνότητα.

Πιο συγκεκριμένα, οι μεταδόσεις των αγώνων της ΕΠΣ Θράκης μετακομίζουν στην συχνότητα του Hit FM (92,9), ενός σταθμού που παίζει εδώ και πολλά χρόνια καλή ξένη μουσική αλλά εντάσσει στην συχνότητά του και την δυναμική αθλητική ομάδα που προαναφέραμε, η οποία ετοιμάζεται να ξαναταράξει από τα ερτζιανά τα αθλητικά δρώμενα της Ροδόπης και όχι μόνο.

Η επιτυχία είναι αναμενόμενη και αξίζει να στηριχθεί, ώστε όλοι (από τους άμεσα ενδιαφερόμενους παίκτες και προπονητές που αγωνίζονται με το τρανζιστοράκι στο χέρι μέχρι τους ξενιτεμένους θρακιώτες που αναζητούν να ακούσουν τι κάνουν οι ομάδες των χωριών τους από κάθε γωνιά του κόσμου μέσω του διαδικτύου) να έχουν άμεση και έγκυρη ενημέρωση.