Γ’ Εθνική: Χάλασε η μετακίνηση στο Σουφλί του “ατίθασου” τερματοφύλακα! Φήμες ότι… πάει Γερμανία

Αν και (υποτίθεται ότι) απέμεναν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του βούλγαρου τερματοφύλακα Στέφανο Κούντσεφ στον Έβρο Σουφλίου, τελικά η μεταγραφή χάλασε, ίσως και ουδέποτε τελικά να προχώρησε τόσο όσο παρουσιάστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βούλγαρος γκολκίπερ  ψάχνεται για Γερμανία και έτσι η εβρίτικη ομάδα χάνει μεν έναν παίκτη που παρουσιάστηκε σαν πολύ μεγάλη μεταγραφική κίνηση πριν ένα μήνα, αλλά ίσως τελικά γλιτώνει από έναν προβληματικό χαρακτήρα.

Θυμίζουμε ότι όπως δημοσίευσε το ThrakiSportS στις 31 Αυγούστου ο Κούντσεφ πέρυσι έπαιζε στα Τρίκαλα και στο διάστημα της εκεί παραμονής του φέρεται να υπέπεσε σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα, αφού εμφανιζόταν να πηγαινοερχόταν Ελλάδα – Βουλγαρία όποτε… του κάπνιζε!

Σε κάθε περίπτωση, άνθρωποι από την διοίκηση του Έβρου Σουφλίου υποστηρίζουν ότι στην πραγματικότητα ποτέ δεν υπήρξε κάτι παραπάνω από ένα φλερτ, διευκρινίζουν ότι ο παίκτης ουδέποτε ήρθε στο Σουφλί για προπονήσεις και καταλήγουν οτι η μη μεταγραφή του σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πλήγμα για την ομάδα.