ΕΠΣ Έβρου: Προς απόσυρση από το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας (και) η ιστορική Καππαδοκία!

Αίσθηση προκαλεί από το πρωί η πρόθεση που εξέφρασε η ιστορική ομάδα του ΑΟ Καππαδοκών να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, υπό το βάρος προφανώς των εξόδων που συνεπάγεται η συμμετοχή μετά την ενοποίηση των δύο ομίλων σε έναν που περιλαμβάνει ομάδες από την Ορεστιάδα ως την Αλεξανδρούπολη.

Μέχρι αυτήν την ώρα επισήμως δεν έχει φτάσει το έγγραφο που δηλώνει την απόσυρση του σωματείου από το πρωτάθλημα, αλλά υπάρχει προφορική ενημέρωση από τους ιθύνοντές του στους ανθρώπους της ΕΠΣ Έβρου. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, δεν μπορεί να αντικατασταθεί ούτε αυτό το κενό και το πρωτάθλημα θα γίνει με 11 ομάδες, η μία από τις οποίες θα έχει ρεπό κάθε φορά.

Αυτή είναι η τρίτη ομάδα που επιχε δικαίωμα συμμετοχής στην Α’ κατηγορία αλλά τελικά δεν κατεβαίνει στο νπρωτάθλημα. Οι δύο άλλες ήταν ο ΑΟ Νεοχωρίου και ο ΟΦΙ Ισαακίου, οι οποίοι ωστόσο δήλωσαν συμμετοχή στην Β’ Κατηγορία. Αντιθέτως, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί με την Καππαδοκία, δεδομένης της χρονικής στιγμής που δηλώνεται η απόσυρση, ενώ έχουν γίνει οι κληρώσεις.

Κατά συνέπεια, η ιστορική ομάδα του ΑΟ Καππαδοκών δεν θα λάβει μέρος ούτε στην Α’ ούτε στην Β’ Κατηγορία τη νέα σεζόν και τα μόνα τμήματα που θα δραστηριοποιηθούν είναι τα παιδικά και των ακαδημιών, όπου έχει δημιουργήσει μεγάλη παράδοση.