ΕΠΣ Έβρου: Προς νέα αναβολή η αναμέτρηση του κυπέλλου ανάμεσα στην Κ20 του Εθνικού και την Κορνοφωλιά

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΟ Αγναντια που ουσιαστικά αποτελεί την Κ20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και την Κορνοφωλιά για την πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, ως γνωστον δεν διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Με απόφαση της ΕΠΣ και προφανή συμφωνία και των δύο ομάδων, είχε αναβληθεί για το προσεχές Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου. Όμως ούτε και τότε πρόκειται να διεξαχθεί, όπως είχε προβλέψει το ThrakiSportS.

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συνοδινού, έπειτα από εντολή της υπηρεσιακής υπουργού Πολιτισμού, η οποία κοινοποιήθηκε από την ΕΠΟ, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες το διάστημα 19-21 Σεπτεμβρίου λόγω των εκλογών.

Η απόφαση αφορά και τα τοπικά πρωταθλήματα και κύπελλα και κατά συνέπεια, μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο αγώνας δεν μπορεί να γίνει τότε. Για τον ίδιο λόγο άλλωστε αναβλήθηκε η προγραμματισμένη δραστηριότητα το Σάββατο και στην ΕΠΣ Ξάνθης.

Πλέον μένει στην ΕΠΣ Έβρου να ανακοινώσει πότε θα γίνει το παιχνίδι, με πιο πιθανή την 23η Σεπτεμβρίου, την προσεχή Τετάρτη δηλαδή, αφού δεν υπάρχουν πολλές άλλες ελεύθερες ημερομηνίες.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο νικητής παίζει με τη Νίκη Απαλού στον δεύτερο γύρο και αυτός έχει προγραμματιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τις εκλογές, δηλαδή το διήμερο 26-27 Σεπτεμβρίου.