Χάνει το παιχνίδι στην Ξάνθη ο Τσόρι Ντομίνγκες

Τα κακά νέα για τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης δεν περιορίστηκαν στην ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου. Το μεγάλο πρόβλημα, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, είναι η θλάση που έχει υποστεί ο Τσόρι Ντομίνγκες!

Οι εξετάσεις που έκανε ο Αργεντινός χαφ του Ολυμπιακού έδειξαν πως ναι μεν το πρόβλημα είναι ελαφριάς μορφής, θα χρειαστεί όμως χρόνο για να μπει σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Συνεπώς, ο Μάρκο Σίλβα θα στερηθεί τον πιο ποιοτικό του ποδοσφαιριστή στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη την ερχόμενη  Τρίτη (22/09) και κατά πάσα πιθανότητα και το εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (26/09).

Ο Τσόρι θα πρέπει να… νικήσει τον χρόνο αν θέλει να παίξει στο εκτός έδρας με την Άρσεναλ στις 29 Σεπτεμβρίου, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Συνάμα αναμένεται τις επόμενες μέρες να φανεί και ο βαθμός ετοιμότητας του Μπουχαλάκη που δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στον αγώνα με την Μπάγερν.

Ωστόσο ο Σίλβα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Μιλιβόγεβιτς, που είναι διαθέσιμος για τα ματς πρωταθλήματος σε αντίθεση, βεβαίως, με τον αγώνα κόντρα στην Αρσεναλ, όπου θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ευρωπαϊκής ποινής του.

Σε κάθε περίπτωση, ο αγώνας με την Μπάγερν ανήκει πλέον στο παρελθόν για τους Πειραιώτες, που ήδη κοιτάνε το επόμενο παιχνίδι στην Ξάνθη απέναντι στην ισχυρη και άτρωτη αμυντικά φέτος ομάδα του Ρατσβάν Λουτσέσκου.