Πρωινή προπόνηση με λευκό απουσιολόγιο για την Skoda Ξάνθη

Πρωινή προπόνηση είχε το πρόγραμμα της Πέμπτης για την Skoda Ξάνθη. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στις 08:15 το πρωι στο προπονητήριο της ομάδας και λίγο αργότερα ξεκίνησαν τις ασκήσεις για να είναι πανέτοιμοι για το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν, αυτό με τον Ατρόμητο την Κυριακή στις 18:15.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στις ασκήσεις τακτικής. Μία ημέρα πριν, κατοχή μπάλας, pressing, τελειώματα φάσεων και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους περιλάμβανε το πρόγραμμα των ασκήσεων της Τετάρτης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς το… απουσιολόγιο της ομάδας είναι “λευκό”. Η ξανθιώτικη ομάδα έχοντας δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα με ΠΑΟΚ εκτός έδρας και ΑΕΚ στα Πηγάδια, συνεχίζει να δουλεύει για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου θα επιδιώξει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και σε κάθε περίπτωση να μην γνωρίσει την πρώτη της ήττα.