Ισοπαλία με πολλά γκολ στο φιλικό του Έβρου Σουφλίου με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου

Γκολ και θέαμα είχε το παιχνίδι ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και την Ένωση ‘Ανθειας Αρίρεινου, που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Το συγκρότημα του Μιχάλη Φλώρου μπήκε με διάθεση με όρεξη με συγκέντρωση κάτι που έλειπε από τον Έβρο Σουφλίου. Αντιθέτως, πολλά σχήματα δοκίμασε ο Χρυσοστομίδης, αφού άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που πραγματοποιούν φιλικά οι ομάδες.

 width=Οπως αναφέρει η σουφλιώτικη ιστοσελίδα tasportisthrakis (από όπου και οι φωτο), ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια τον Μπινόπουλο, στο δεξί άκρο της άμυνας τον Κουτσούλα, στο αριστερό τον Ζαγκλιβέρη με τα δυο στόπερ να είναι οι Λίτσιος και Λειβαδιώτης, στο κέντρο τους Ευφραιμίδη και Χιζανασβίλι,  αριστερό χαφ τον  Αλεξίου, από τα δεξιά τον Αντωνιάδη και με κεντρικό δίδυμο στη  επίθεση τους Ζυγκερίδη και Λίτσκα.

Μόλις στο 9΄ λάθος του Τσαπάνη στην άμυνα της Ένωσης εκμεταλλεύτηκε ο Λίτσκας  και με το αριστερό πέτυχε το πέμπτο γκολ με την ομάδα του Έβρου, ανοίγοντας το σκορ. Ο Μαλτέζος στο 32΄με σουτ στην δεξιά γωνία  νίκησε τον Μπινόπουλο και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το  1-1 ήταν μάλιστα και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν ρυθμούς να πιέζουν αρκετά ψηλά με αποτέλεσμα στο 64΄ο Δορουγιδένης με κεφαλιά να βρει το οριζόντιο δοκάρι του Λουκίδη και  στο 72΄ο Καπανίκας με δυνατό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα από ασθενή απόκρουση του νεοεισελθόντα Παπαδόπουλου (υπό δοκιμή) και να βάζει μπροστά τους γηπεδούχους με 2-1.

 width=Στην συνέχεια, πάντα όπως διαβάζουμε από tasportisthrakis, ο Κιλιτζίδης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ένωσης με το τελικό 2-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 90΄ ο Εμρέ είχε διαγώνιο σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιβούδης με βοηθούς τους Παλιοπάνη και Θάνο.

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (Μιχάλης Φλώρος): Μπαμπλης, Φραγκούλης, Δουμπουλάκης, Αρσενίου, Παπαδημητρίου, Τσαπάνης, Δορουγιδένης, Καβατζικιώτης, Τερζής, Μαλτέχος, Κουτσούκης. Επαιξαν και οι Καρβουνίδης, Τερζής Σ, Μιχαλτσίδης, Νταλαμπερας, Μπίτσιος, Κωνσταντάκης, Σίσκος, Αποτας, Καπανίκας, Μαρκάκης, Κιουτσουκτσής,

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μπάμπης Χρυσοστομίδης): Μπινόπουλος, Ζαγκλιβέρης, Κουτσουλας, Λειβαδιώτης, Λίτσιος, Χιζανασβίλι, Ευφραιμίδης, Αντωνιάδης, Αλεξίου, Ζυγκερίδης, Λίτσκας. Επαιξαν και οι Λουκίδης, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Χατζάκος, Μερτικας, Ζάχος, Κιλιτζίδης, Λουλιλιός, Παπαδόπουλος και Εμρέ.