ΕΣΠΕΘΡ: Την προσεχή εβδομάδα αρχίζουν οι προπονήσεις στον Άθλο Ορεστιάδας

Ο Άθλος Ορεστιάδας, ο νέος σύλλογος που ουσιαστικά δημιουργήθηκε από τα σπάργανα του ΑΟΟ διανύει τις πρώτες ημέρες της ύπαρξής του. Όπως ανέφερε το ThrakiSportS, δηλώθηκε κανονικά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών και Γυναικών, αν και ουσιαστικά επενδύει στο αρχικό αυτό σημείο στις μικρές ηλικίες.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου 2015, αλλά οι εγγραφές στα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ στον Άθλο Ορεστιάδας έχουν ξεκινήσει και γίνονται καθημερινά, τόσο τις πρωινές ώρες σε καταστήματα της πόλης αλλά και το απόγευμα στο παλιό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας

.Ο Άθλος Ορεστιάδας χαρακτηρίζεται από τους έμπειρους προπονητές και τα εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης και έχει Ακαδημίες Αγοριών και Κοριτσιών από 5 ετών, Παμπαιδικό 12 έως 15 ετών, Παγκορασίδες 12 ως 15 ετών και Τζούνιορ Παμπαιδικό 11 έως 12 ετών.

Τον νέο σύλλογο φέρονται να στηρίζουν τα παραιτηθέντα μέλη της προηγούμενης διοίκησης του ΤΑΑ ΑΟΟ, ενώ υπεύθυνος για το τμήμα βόλεϊ ανέλαβε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του ΑΟ Ορεστιάδας Γιάννης Καράς.