Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Στέλιος Κεμανετζής ως βοηθός του Ίσακσον στον πάγκο της Ορεστιάδας

Ο Στέλιος Κεμανετζής θα είναι και επίσημα ο συνεργάτης του Γιόχαν Ίσακσον στον πάγκο του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας. Πρόκειται ασφαλώς για μια κίνηση που χαροποιεί τον κόσμο του ΑΟΟ και αποτελεί δικαίωση για μια… παλιά «καραβάνα» του συλλόγου, που έγραψε την δική της ιστορία στα γήπεδα της Α1, αλλά και της Ευρώπης.

Ο Στέλιος Κεμανετζής ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση και αφού είχε ασχοληθεί με τις ακαδημίες του συλλόγου, επιστρέφει πλέον και πάλι στο υψηλό επίπεδο από ένα διαφορετικό πόστο, έτοιμος να μεταδώσει την εμπειρία του στα νέα παιδιά της ομάδας και να βοηθήσει τον Σουηδό τεχνικό που αποδέχθηκε  την σχετική πρόταση της διοίκησης.Ο Κεμανετζής, που έζησε μια ολόκληρη ζωή στον Αθλητικό Όμιλο και τα τελευταία χρόνια μαζί με τον Ηλία Γραμματικόπουλο αποτελούσαν την ψυχή των «πρασίνων», γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα και αναμένεται να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τον Γιόχαν Ίσακσον την φετινή δύσκολη όσο και απαιτητική χρονιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέλιος Κεμανετζής είναι από το 1988 στον σύλλογο και δεν τον εγκατέλειψε ποτέ, για να πάρει μεταγραφή σε κάποια άλλη ομάδα, παρά τις προτάσεις που υπήρξαν κατά καιρούς. Η ανακοίνωση του ΑΟΟ αναφέρει πάντως ότι θα συνεχίσει να αποτελεί και τον προπονητή των παιδικών τμημάτων του ιστορικού συλλόγου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Νέος βοηθός προπονητή του Α.Ο. Ορεστιάδας ορίστηκε ο Στέλιος Κεμανετζής. Την πρόταση ως βοηθό έκανε αμέσως αποδεκτή ο Σουηδός προπονητής, ο οποίος αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της αξίας και την πολύτιμη εμπειρία που έχει ο Στέλιος, ύστερα από μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες, δεν αναζήτησε άλλο υποψήφιο. Ο Στέλιος είχε την ευκαιρία να έρθει σε μία πρώτη επαφή με καινούργιους και παλιούς παίκτες και αποτελεί μία πολύ καλή προσθήκη στο ήδη εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.
Ο Στέλιος ως δεξί χέρι πλέον του Σουηδού αναλαμβάνει άμεσα τα νέα του καθήκοντα, μεταδίδοντας ταυτόχρονα τις νέες εμπειρίες που αποκτά από την καινούργια αυτή θέση στα παιδιά των ακαδημιών που θα τον έχουν και φέτος προπονητή.