Επιμένει Θρακιώτικα η Ζάκυνθος που έκανε την έκπληξη με Βοσνακίδη!

Όχι έναν ούτε δύο αλλά έξι Θρακιώτες αριθμεί πλέον η ομάδα της Ζακύνθου που μετά την μεγάλη μεταγραφή του Ζαουάντ Ζαϊρί ολοκλήρωσε ακόμη μια σπουδαία κίνηση αποκτώντας τον πρώην αμυντικό του Πανθρακικού Δημήτρη Βοσνακίδη.

Ο 21χρονος Κομοτηναίος αμυντικός μετά από περίπου 3 χρόνια στην Ιταλία και την Μπάρι επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ζακύνθου. Ο Βοσνακίδης που σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή από τον Πανθρακικό για την Ιταλία και την Μπάρι που αγωνιζόταν στην Σέριε Β’. Στην Ιταλία ο Θρακιώτης αμυντικός θα αγωνιστεί στην ομάδα Νέων της Μπάρι ενώ τον Ιανουάριο του 2014 θα παραχωρηθεί δανεικός στην Λουτσέζε, ενώ φέτος αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Σαβόια. Στην Μπάρι ο Βοσνακίδης αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι, με αντίπαλο την Ρετζίνα στις 23 Αυγούστου του 2013. Επίσης να σημειώσουμε πως ο Βοσνακίδης είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ19 και Κ17 της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Βοσνακίδης γίνεται ο έκτος Θρακιώτης της Ζακύνθου μετά τον πρώην προπονητή του Ορέστη Ορεστιάδας Δημήτρη Νόλη που εκτελεί χρεή βοηθού του Χαλίντ Καραμά, και τους Ξανθιώτες Καραπάνο, Τσανακτσόγλου, Δόντσο και Ορφανίδη (Θυμηθείτε ΕΔΩ)