Ήττα στον ημιτελικό για την Εθνική Μπιτς Χάντμπολ των τριών Θρακιωτών που παίζει με Τουρκία για το χάλκινο!

Δεν τα κατάφερε η Εθνική ομάδα Ανδρών Μπίτς Χάντμπολ των τριών Εβριτών(Χαραλαμπάκη, Θεοδώρου, Κοτσαμαρίκογλου) που ηττήθηκε με 2-0 στον ημιτελικό από την Κύπρο και πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στην Τουρκία που έχασε στον άλλο ημιτελικό από την Τυνησία.

Η ομάδα του Γιάννη Λαζαρίδη δεν κατάφερε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση απέναντι στην ανώτερη Κύπρο γνωρίζοντας μοιραία την ήττα με 2-0(19-16, 19-14). Καλή απόδοση είχε ο Θρακιώτης γκολκίπερ Χαραλαμπάκης ενώ από τους πρώτους σκόρερ ήταν ο Θεοδώρου, ενώ ο έτερος Θρακιώτης της παρέας ο Κατσαμαρίκογλου σημείωσε 2τέρματα.

Η Εθνική μας θα αγωνιστεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 20:00 κόντρα στην Τουρκία με την ελπίδα να ολοκληρώσει τους αγώνες με το χάλκινο μετάλλιο. Να σημειώσουμε πως όσον αφορά τις γυναίκες η Εθνική μας ομάδα κέρδισε στον ημιτελικό την Τυνησία και την Τετάρτη θα δώσει έναν μεγάλο αγώνα κόντρα στην Ιταλία για το χρυσό μετάλλιο.

ΚΥΠΡΟΣ (Ανδρέας Ανδρέου): Αργυρού Χ. 4, Αργυρού Ι. 4, Χρήστου 2, Χατζηεφραίμ, Κυπριανού, Μαρκίδης, Νικηφόρου 8, Σοφοκλέους, Στυλιανού, Τσιβίκος 20.

ΕΛΛΑΣ (Γιάννης Λαζαρίδης): Θεοδώρου 6, Ζήσης, Γεωργίου 8, Παπαδόπουλος 6, Μπουκοβίνας, Ακριδόπουλος, Βαλαβάνης 8, Κοτσαμαρίκογλου 2, Χαραλαμπίδης, Χαραλαμπάκης.