Ξεκίνησαν οι προπονήσεις του αγωνιστικού τμήματος του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης

Ξεκίνησε και επίσημα η σεζόν για τα παιδιά του αγωνιστικού τμήματος του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης στο ΤΟΛ της Μαΐστρου, με την πρώτη προπόνηση να πραγματοποιείται το απόγευμα της Δευτέρας υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μπαξεβανίδη και της προπονήτριας Ειρήνης Κουφάκη.

Είχε προηγηθεί διάλλειμμα και διακοπές τριών εβδομάδων. Όπως δηλώνουν οι άνθρωποί του, συνεχής και αδιαπραγμάτευτος στόχος μας είναι ο σύλλογος να προάγει την ποιοτική γυμναστική και να γίνεται ανταγωνιστικός σε όλους τους τομείς, με φιλοσοφία που  επικεντρώνεται τόσο στην σταδιακή αγωνιστική εξέλιξη των παιδιών, σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, όσο και στην ομαλή ψυχοκοινωνική τους πρόοδο και ανάπτυξη.

Ο ΟΕΓΑ προσκαλεί τα παιδιά και τους γονείς τους να γνωρίσουν και όσοι δεν ξέρουν το συναρπαστικό άθλημα της ενόργανης γυμναστικής, στο ΤΟΛ, δίπλα από το προθερμαντήριο της Μαΐστρου, πίσω από το ΚΕΓΕ τις καθημερινές (από την ερχόμενη Δευτέρα) και ώρες 18:00-20:00. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2551021317 και 6936130999.

 data-reactid=