Photos: Το… στριπτίζ του Ζάιρο και το μαύρο βρακάκι που “σόκαρε” τον Γουάλας και τον δεύτερο βοηθό στην Τούμπα

Είναι από τα ωραία και… πικάντικα στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός της αναμέτρησης της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όταν σε μια μονομαχία του Ζάιρο με τον Γουάλας, κατέβηκε λίγο (ως πολύ) παρακάτω από ό,τι έπρεπε το σορτσάκι του Βραζιλιάνου.

Ο 23χρονος επιθετικός, το πλήρες όνομα του οποίου είναι Ζάιρο ντε Μασέδο ντα Σίλβα, ήρθε φέτος το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ και ο Βραζιλιάνος φρόντισε με το καλημέρα να προσφέρει πλούσιο μη αγωνιστικό θέαμα στο (γυναικείο) κοινό, όταν μετά το… στριπτίζ στο οποίο υποχρεώθηκε άθελά του, συνέχισε την,,, διαδικασία.

Με κατεβασμένο ακόμα το σοσρτσάκι και το μαύρο βρακάκι να έχει βγει φόρα παρτίδα, αποφάσισε να σηκώσει και την μπλούζα, με αποτέλεσμα να φανούν οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί. Ο σκοπός του ήταν βέβαια να διαμαρτυρηθεί για φάουλ στον βοηθό, αλλά με την κίνηση αυτή προσέφερε όμορφα στιγμιότυπα στους φωτογράφους.

Δείτε τις εικόνες με το στριπτίζ του Ζάιρο και τις αντιδράσεις του “σοκαρισμένου” Γουάλας, του “αδιάφορου” Λουσέρο και φυσικά του βοηθού διαιτητή, που δείχνει να προσπαθεί να συγκρατηθεί από το σόου του Βραζιλιάνου παίκτη…