ΕΠΣ Έβρου: Δημιουργεί ομάδα Κ20 και την κατεβάζει στο τοπικό ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Αν και στη Γ’ Εθνική δεν υπάρχουν πρωταθλήματα υποδομών όπως στη Super και Football League, καθότι λογίζεται ως ερασιτεχνική κατηγορία, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πρωτοπορεί δημιουργώντας ομάδα Κ20, η οποία μάλιστα θα συμμετάχει στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε η ίδια η ομάδα του Εθνικού, που σημείωσε: “Ο MΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης εισάγει τη φετινή σεζόν μια καινοτομία, καθώς δημιουργήθηκε ομάδα Κ-20, η οποία άρχισε το απόγευμα της Δευτέρας (24/8) την προετοιμασία της και θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου”.

Παράλληλα η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ενημερώνει ότι ξεκίνησαν την Δευτέρα οι προπονήσεις των Ακαδημιών της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ενώ την Τρίτη (25/8) άρσιχαν  οι προπονήσεις του Παιδικού Τμήματος (γεννηθέντες το έτος 2001-2002), με προπονητή τον κ. Μητριτζίκο.

Σήμερα Τετάρτη (26/8) ξεκινούν οι προπονήσεις του Προπαιδικού Τμήματος με δύο επιμέρους τμήματα: Α’ και Β’. Ακολουθούν τις επόμενες ημέρες τα τμήματα Junior, Projunior και Βambini, τα οποία θα ξεκινήσουν όλα τις προπονήσεις τους εντός της εβδομάδας.