Μεταγραφική “βόμβα” ρίχνει η Skoda Ξάνθη στην επιθετική της γραμμή με πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα!!!

Παίκτη με πέρασμα από την  Μπαρτσελόνα πάει να αποκτήσει η Skoda Ξάνθη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ισπανού εξτρέμ Ντάνι Νιέτο που πέρσι αγωνιζόταν στην μεγάλη κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος με την φανέλα της Εϊμπάρ.

Ο Νιέτο είναι γεννημένος στην Μαγιόρκα στις 4 Μαΐου του 1991, αγωνίζεται ως πλάγιος χαφ τόσο ως αριστερός όσο και ως δεξιός εξτρέμ, και έχει ύψος 1,73. Ξεκίνησε από την Ακαδημία της Εσπανιόλ ενώ το 2011 αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Χιρόνα. Το καλοκαίρι του 2012 θα τον αποκτήσει η Αλκορκόν ομάδα Β’ κατηγορίας οπού θα ξεχωρίσει με την Μπαρτσελόνα να τον κάνει δικό της.

2013-07-24_BAYERN-BARCELONA_26.v1374749855Στην Μπάρτσα ο Νιέτο θα αγωνιστεί στην Β΄ ομάδα που μετέχει στην Σεκούντα Ντιβιζιόν (Β’ Εθνική Ισπανίας), ενώ το καλοκαίρι του 2014 η Ειμπάρ θα τον αγοράσει από τους Καταλανούς. Με την Ειμπάρ ο Ντάνι Νιέτο θα αγωνιστεί 9 φορές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, χωρίς ωστόσο να πείσει με την παρουσία του, μένοντας ελεύθερος.

Ο Νιέτο να σημειώσουμε πως έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα της «Φούριας Ρόχας», μια και είναι διεθνής με την Κ16 της Ισπανίας.