Δήλωσε ξανά συμμετοχή στο Run Greece της Αλεξανδρούπολης ο Κομοτηναίος τραγουδοποιός Θανάσης Γκαϊφύλλιας

Ο γνωστός τραγουδοποιός Θανάσης Γκαϊφύλλιας, με μεγάλη καριέρα στις μπουατ της Αθήνας την δεκαετία του ’70, παράτησε μια μεγάλη καριέρα στα κέντρα λήψης των αποφάσεων και προτίμησε στα κρίσιμα χρόνια να μείνει στην αγαπημένη του πόλη, την Κομοτηνή.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ούτε καν της τοπικής επικαιρότητας, ωστόσο δηλώνει ενεργός πολίτης. Και αυτό δεν το κάνει μόνο τα τραγούδια του, αλλά και τις παρεμβάσεις και τις συμμετοχές του σε αγώνες. Συνήθως σε αγώνες μη αθλητικούς, αλλά από πέρυσι και αθλητικούς.

 width=Για παράδειγμα, στις 28 Σεπτεμβρίου του 2014 έλαβε μέρος στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων του λαϊκού αγώνα δρόμου Run Greece της Αλεξανδρούπολης, κάτι που έπραξε για πρώτη φορά στην ζωή του. Κάλυψε την απόσταση σε 1 ώρα και 30 δευτερόλεπτα και κατατάχθηκε στην 183η θέση, μεταξύ των 400 που συμμετείχαν στον αγώνα.

“Καθόλου άσχημα, αν ληφθεί υπ’ όψιν πως στα 67 μου, ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που πήρα μέρος σε αθλητικούς αγώνες. Αυτό που θέλω να πω, κυρίως στους συνομηλίκους μου, είναι πως πάντα υπάρχει καιρός για ν‘ αλλάξουμε τρόπο ζωής. Αρκεί να το θέλουμε. Ποτέ δεν είναι αργά”, έγραφε ο Γκαϊφύλλιας πέρυσι.

Όπως έγινε γνωστό, κάτι αντίστοιχο σκοπεύει να πράξει και φέτος, στην διοργάνωσης της 27ης Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα του Έβρου, όταν και πάλι η Αλεξανδρούπολη θα φορέσει τα καλά της για να υποδεχθεί εκατοντάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς κάθε ηλικίας…