Στην Κηφισιά ο πρώην βασικός σκόρερ της ΠΑΕ Θράκη

Ο 31χρονος επιθετικός από την Φθιώτιδα Γεράσιμος Χαϊκάλης που πέρασε από Ξάνθη και ξεχώρισε ως δανεικός από αυτήν στην ΠΑΕ Θράκη (αγωνίστηκε τη σεζόν 2005-2006 στη Γ’ Εθνική και σημείωσε 10 τέρματα σε 29 συμμετοχές) ανακοινώθηκε από την Κηφισιά που τον απέκτησε ως ελεύθερο.

Την περασμένη σεζόν ήταν στην Λαμία και αγωνίστηκε στη Football League. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΑΕ Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του σπουδαίου επιθετικού χαφ Γεράσιμου Χαϊκάλη. Ο Γεράσιμος Χαϊκάλης έχει γεννηθεί στις 13 Νοεμβρίου του 1984 και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Λαμίας στη Football League.
O αριστεροπόδαρος χαφ αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στα δυο άκρα της επίθεσης αλλά και στην κορυφή. Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του το έκανε το 2005 όταν μεταγράφηκε από τη Λαμία στην Ξάνθη, η οποία τον παραχώρησε δανεικό στην ΠΑΕ Θράκη με την οποία είχε 29 συμμετοχές και 10 γκολ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα και στη Λαμία ξανά ενώ έχει παίξει επίσης σε Ολυμπιακό Βόλου, Πιερικό, Εθνικό, Αιγάλεω, Παναιγιάλειο, Εθνικό Αστέρα, Πλατανιά, Ηρακλή Ψαχνών, Καλλιθέα και Δάφνη Λιβανατών απ’όπου ξεκίνησε την καριέρα του το 2003.
Καλωσορίζουμε τον Γεράσιμο Χαϊκάλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά».