Οι Επίλεκτοι Ροδόπης στο τουρνουά της Μεσούνης με Skoda και Εθνικό! Όλοι οι συμμετέχοντες…

Στο γήπεδο της Μεσούνης το απόγευμα της Κυριακής (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ), θα αναμετρηθούν η Κ17 της Skoda Ξάνθη και η ανδρική ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με Επίλεκτες Ομάδες Ροδόπης στα πλαισια του τουρνουά που διοργανώνεται από την καλή ιστοσελίδα RodopiSports.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 5.00 το απόγευμα θα ξεκινήσει η αναμέτρηση των Επιλέκτων Κ17 Ροδόπης πλην Πανθρακικού με την Κ17 της Skoda και στις 7.00 θα ξεκινήσει ο αγώνας των Επιλέκτων Ροδόπης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Την ομάδα Επίλεκτοι Ροδόπης που θα αντιμετωπίσει τον Εθνικο Αλεξανδρούπολης θα πλαισιώσουν οι Μπουτσαχτσά, Κωστανταράκης, Μαδούρας, Σιδηρόπουλος, Ταμάμης, Πατσαλής, Μακίδης, Ραμαντάνης, Μόσχος, Ανδρέου, Ξενάκης, Τρίχας, Λέφης, Γιαπρακτσής, Νεαζή, Αραμπατζής, Βάσκος, Καλοδημίδης, Φλέγγας, Βιόπουλος, Τσώνης, Γεωργιάδης και Δανίδης.

Όσον αφορά τους Επίλεκτους Ροδόπης Κ17 που θα αντιμετωπίσουν την Skoda, προέρχονται κυρίως από την ακαδημία του ΠΑΟΚ Fair Play Κομοτηνής, την ακαδημία του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων (συνεργάζεται με την ΑΕΚ) καθώς και την ακαδημία της ΠΑΕ Ποντίων και αποτελείται από τους Πριτσίδη Φ., Πριτσίδη Φ. του Βάϊου, Αλεξίου, Σεμπαιτήν, Τεκέλη, Δαλακλή, Δίγκα, Πεχλιβανόπουλο, Πετρίδη, Γαλεάδη, Χουσείν Μουμίν, Ελευθεριάδη, Μουμίν Μεμέτ, Κακουλίδη, Κελεσίδη, Ονούρ, Κιοσσέ και Αλμπανίδη.