ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Πεντάδα μεταγραφών για την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, που θέτει υψηλούς στόχους…

Πέντε προσθήκες πραγματοποίησε στο ρόστερ της η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όπως άλλωστε ανακοίνωσε η ομάδα και έγραψε προ μηνός το ThrakiSportS.

Με αυτές η ομάδα αρχίζει να βάζει υψηλούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις είναι παλιοί γνώριμοι της ομάδας, καθώς έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν με τα χρώματα της Ολυμπιάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης απέκτησε ως ελεύθερο τον Λευτέρη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4. Από τη Θύελλα Φερών αποκτήθηκε ο Κωνσταντίνος Τσουρνακάκης, με ύψος 1.95, παίκτης που αγωνίζεται στη ρακέτα.

Μέσα στη ρακέτα αγωνιζεται και ο Γιώργος Μπεσλεμές (ύψος 1.94), που μετά από δύο χρόνια στον Αίαντα Κομοτηνής επιστρέφει στην Ολυμπιάδα.

Μεγάλη βοήθεια και εμπειρία στη ρακέτα θα δώσει και η μεταγραφή του Σπύρου Δελχανίδη (ύψος 2.00), ο οποίος μετά από πέντε χρόνια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης επιστρέφει και αυτός στην Ολυμπιάδα.

Τέλος στην Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης επέστρεψε και ο Κυριάκος Παπαχρήστου, ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Ο πλέι μέικερ (ύψους 1.84), αγωνίστηκε όσο σπούδαζε σε ομάδες τις Θεσσαλονίκης, οι οποίες αγωνίζονταν σε Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία και αναμένεται και αυτός με την εμπειρία του να βοηθήσει την Ολυμπιάδα.