Από το Εράσμιο στην Χρυσούπολη και το Νέστο ο Βασίλης Κουτσούμπας!

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η μεταγραφή του Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή της Κεσσάνης Ερασμίου Βασίλη Κουτσούμπα για την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης. Ένα σημαντικό άλμα για το νεαρό πρώην αρχηγό της Κεσσάνης που από το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης θα κάνει το άλμα σε έναν ιστορικό σύλλογο και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κεσσάνης και φωτογραφίες από την υπογραφή της παραχώρησης του ποδοσφαιριστή στο Νέστο:

Η Κεσσάνη Ερασμίου ανακοινώνει την παραχώρηση του Βασίλη Κουτσούμπα στον Νέστο Χρυσούπολης!

Για την ομάδα μας η μεταγραφή του Βασίλη σε έναν τόσο οργανωμένο σύλλογο ο οποίος πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου , με αποκορύφωμα την άνοδο στην Γ΄Εθνική αποτελεί ιδιαίτερη τιμή.

Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία του συλλόγου μας , παρουσία των κυρίων Μαστιγόπουλου(Γενικός αρχηγός Νέστου) και Κομνηνάκη(Γενικός Γραμματέας Νέστου).

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κουτσούμπας δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος από την μεταγραφή του , στον Νέστο θέλοντας παράλληλα να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την διοίκηση της Κεσσάνης , τους πρώην συμπαίχτες του αλλά και τον προπονητή της ομάδας κ.Γιώργο Μπάτζιο.

Για την ιστορία ο Βασίλης αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Ερασμίου ενώ έχει αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης ενώ στην Κεσσάνη επέστρεψε ξανά απο τον Ιανουάριο του 2011 αποτελώντας τον φυσικό αρχηγό της!

Βασίλη σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην ομάδα!! Καλή επιτυχία στον επόμενο ποδοσφαιρικό σου σταθμό!