Οι ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές του Κώστα Γκατσιούδη στην αγαπημένη του Σαμοθράκη

Στα Θέρμα της Σαμοθράκης και συγκεκριμένα στο beach bar Saoki εντόπισε ο φακός του ThrakiSportS τον Κώστα Γκατσιούδη, τον κορυφαίο ακοντιστή που έχει αναδείξει η Ελλάδα και έναν από τους κορυφαίους όλων των εποχών στον κόσμο.

Ο παλαίμαχος πλέον αθλητής διατηρεί άψογα το σώμα του και απολάμβανε το μπάνιο και τον καφέ του, έχοντας για παρέα δυο καλούς και παιδικούς του φίλους, τον Παναγιώτη και τον Βαγγέλη, που έχουν μάλιστα ενασχόλιση και με το τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, ο πρώτος με την πρωταθλήτρια ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου και ο δεύτερος με την Αναγέννηση Μεταξάδων, που ως γνωστόν πρόσφατα συγχωνεύτηκε με τηυν Θύελλα Παλιουρίου και δημιούργησαν την Ένωση Μεταξάδων – Παλιουρίου.

Ο Γκατσιούδης μένει ως γνωστόν στο Διδυμότειχο, το μέρος όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και αγαπά όσο κανένα άλλα. Ωστόσο δεν υπάρχει καλοκαίρι που να μην έρχεται στην Σαμοθράκη, όπου διαθέτει άλλωστε σπίτι – και συγκεκριμένα στην παραδεισένια και καταπράσινη περιοχή των Θέρμων, κοντά στις περίφημες βάθρες. Είναι αλήθεια ότι μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, περίπου δέκα χρόνια πριν, δεν επιχείρησε την δημοσιότητα και επέστρεψε στον τόπο του και τους δικούς του ανθρώπους.

Ο ίδιος παρακολουθεί από μακριά τα τεκταινόμενα στον ελληνικό στίβο, εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα, με ελάχιστους αθλητές να κάνουν πρωταθλητισμό σε σχέση με την δική του εποχή, λίγα εφόδια να δίνονται στους αθλητές και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου να κινδυνεύει να μείνει χωρίς τηλεοπτική μετάδοση στην χώρα μας, καθώς ακόμα κανένα κανάλι (δηλαδή η ΕΡΤ) δεν έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα…