ΕΠΣ Έβρου: Ο σχεδιασμός του νέου προπονητή της ΑΕΚ Έβρου ενόψει της έναρξης προετοιμασίας

Η ΑΕΚ Έβρου ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, όπου μετά την πρώτη της συμμετοχή την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας του Έβρου, επιδιώκει μία ακόμα καλύτερη πορεία, έχοντας στο τιμόνι της πλέον έναν έμπειρο τεχνικό, τον Νίκο Γελαδάρη.

Ο νέος τεχνικός της Εβρίτικης ομάδας μίλησε στο ThrakiSportS για τον σχεδιασμό που γίνεται στον σύλλογο, καθώς επίσης και για την έναρξη της προετοιμασίας που αναμένεται σε λίγες μέρες.

Ειδικότερα ο προπονητής των κιτρινόμαυρων επισήμανε “πως η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου, όπου θα γίνει μια πρώτη γνωριμία με όλους τους αθλητές και το προπονητικό τιμ”.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένας φιλικός αγώνας θεσμός με το Club της Α.Ε.Κ. Αλεξανδρούπολης, ενώ επίσημα η πρώτη ημέρα της προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 24 Αυγούστου  στο ΚΤΕΟ, όπου μετακομίζει εκεί πλέον μετά το περυσινό πέρασμα της από τη Νέα Χιλή.

Όσον αφορά το ρόστερ των Θρακιωτών ο κ. Γελαδάρης ανέφερε “ότι έχει ολοκληρωθεί στο 99% υπολογίζοντας τα περσινά στελέχη της ομάδος και τις δώδεκα προσωπικές μεταγραφές, φτάνοντας στο πολυπόθητο δύο παίκτες σε κάθε αγωνιστική θέση”.

Βέβαια ο προπονητής των Εβριτών δεν αποκλείει και νέες προσθήκες, δηλώνοντας πως “οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής αγαπάει την Α.Ε.Κ. Έβρου οι πόρτες και τα αποδυτήρια είναι πάντα ανοιχτά με την μόνη προϋπόθεση να είναι εξαιρετικός χαρακτήρας”.