Με Χαβίτο και Μεχία αλλά χωρίς Τζάνη η προπόνηση του Πανθρακικού

Έπειτα από το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Καβάλα (4-0) οι παίκτες του Πανθρακικού επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας, με τους Χαβίτο και Μεχία να συμμετέχουν σε αυτή, ενώ απουσίασε ο Τζάνης.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Τζάνης, ο οποίος στο περιθώριο του φιλικού με την Καβάλα δέχθηκε ένα χτύπημα και έτσι πήγε μαζί με το γενικό αρχηγό της ομάδας, Χάρη Μαυρομάτη, στη Δράμα, για να υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση.

Αντίθετα, στην προετοιμασία ενσωματώθηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Φρανσίσκο Χαβίτο αλλά και ο Αλφρέδο Μεχία, ύστερα από τη συμμετοχή του στο Golden Cup 2015 με την Εθνική ομάδα της Ονδούρας. Αμφότεροι, μετά το ζέσταμα, έκανα ειδικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης, Σάκη Παντελίδη.

Με τους ρυθμούς της προπόνησης να μην είναι ιδιαίτερα έντονοι, με δεδομένο πως προηγήθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, το πρόγραμμα περιλάμβανε για αρχή ασκήσεις ευλυγισίας, κινητικότητας και σταθεροποίησης, ενώ συνεχίστηκε με αερόβιες ασκήσεις με μπάλα. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στον τομέα της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας στο μισό γήπεδο.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί την Τρίτη με πρωινή και απογευματινή προπόνηση.