Ο Έλληνας υπερ-πρωταθλητής που προετοιμάζεται στην Αλεξανδρούπολη ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και Ολυμπιακών Αγώνων

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες ο Έλληνας υπερ-πρωταθλητής της ανοιχτής θάλασσας Σπύρος Γιανιώτης που προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν.

Ο Κερκυραίος Ολυμπιονίκης, τέταρτος στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου, που είναι από τις μεγάλες ελπίδες της Ελληνικής Κολύμβησης για ένα μετάλλιο στο Καζάν βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία του στο νέο κολυμβητήριο της πόλης.

Ο Γιαννιώτης που μετέχει ανελλιπώς στις τρεις τελευταίες Ολυμπιάδες θέλει στο Καζάν να πιάσει τα όρια για ακόμη μια, και να επιβεβαιώσει πως είναι ένας εκ των κορυφαίων κολυμβητών του κόσμου στην ανοιχτή θάλασσα, και τα 10χιλιόμετρα.

Μαζί με τον Γιαννιώτη στην Αλεξανδρούπολη είναι και ο προπονητής του (και ομοσπονδιακός) Νίκος Γέμελος. Μάλιστα ο Γιαννιώτης έκανε και ανάρτηση στο facebook του με την φωτογραφία κάτω και την φράση ” Είναι μόνο η πισίνα και εσύ”, μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης.

gianniotis