Από μία νίκη για ΚΟΞ και Εθνικό στην δεύτερη μέρα της Β’ Εθνικής! Ανοιχτή η πρόκριση

Ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια της 2ης και 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας του ομίλου της Θεσσαλονίκης, με τις δύο εκπροσώπους της Θράκης να παίρνουν από μία νίκη και αυτή στα… χαρτιά μια και είχαν στο πρόγραμμα τους τον Άρη Κάμπου που αποσύρθηκε.

Τα πράγματα μετά από τρείς αγωνιστικές μοιάζουν ρευστά μια και μπορεί η πρώτη θέση να δείχνει καπαρωμένη από την εντυπωσιακή ομάδα του ΠΕΚΕ Βροντάδου, με τους Χιώτες να μετρούς τρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ωστόσο η μάχη αναμένεται δυνατή για τις υπόλοιπες δύο θέσεις που οδηγούν στην τελική φάση που θα διεξαχθεί από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης, Μακεδονικός και ΣΑΠΚ Νεάπολης όλα δείχνουν πως θα παλέψουν για τις δύο θέσεις που απέμειναν για την τελική φάση, μαθηματικά και ο Εθνικός έχει ελπίδες αλλά από την στιγμή που έχει στο πρόγραμμα της την ισχυρή ομάδα του Βροντάδου πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση. Η ομάδα του ΚΟΞ είναι πιθανόν να της φτάσει ακόμη και μία νίκη μια και οι αγώνες με τον Άρη Κάμπου δεν λογίζεται στην βαθμολογία καθώς δεν μετέχει, και έτσι η ομάδα του Μακεδονικού σε περίπτωση ήττας από τον ΚΟΞ δεν θα μπορεί να τον φτάσει με τίποτα καθώς έχει στο πρόγραμμα της παιχνίδι με την αποσυρθείσα ομάδα.

Πάμε όμως να δούμε τα αποτελέσματα, την βαθμολογία και τα εναπομείνασες δύο αγωνιστικές που θα διεξαχθούν σήμερα Κυριακή 19 Ιουλίου:

2η αγωνιστικής

ΠΕΚΕΒ – ΚΟ Ξάνθης 12-3

Μακεδονικός – ΣΑΠΚ Νεάπολης 8-8

3η αγωνιστική

ΣΑΠΚ Νεάπολης – ΠΕΚΕΒ 3-19

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Μακεδονικός 3-11.

Η Βαθμολογία

  1. ΠΕΚΕΒ 9 (3 αγ.)
  2. Μακεδονικός 4 (3 αγ.)
  3. ΚΟ Ξάνθης 3 (2 αγ.)
  4. ΣΑΠΚ Νεάπολης 1 (2 αγ.)
  5. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0 (2 αγ.)
  6. Άρης Κάμπου   αποσύρθηκε

4η αγωνιστική

Μακεδονικός – ΚΟ Ξάνθης

ΣΑΠΚ Νεάπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

5η αγωνιστική

ΣΑΠΚ Νεάπολης – ΚΟ Ξάνθης

ΠΕΚΕ Βροντάδου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης