Στην Αθήνα για ιατρικά ο Γούτας! Από τα «κόκκινα» στα «ερυθρόλευκα» εντός ημέρας!!!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η συμφωνία της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Θασίτη κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Γούτα, με την συμφωνία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» μέσα στην ημέρα, με την επίσημη ανακοίνωση των Πειραιωτών να απομένει μόνο. Μια συμφωνία που αναμένεται να βάλει στα ταμεία της Ξάνθης ένα ποσό της τάξεις των 800,000 με την Ξάνθη να παίρνει και ποσοστό μεταπώλησης (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο Γούτας που από το απόγευμα της Πέμπτης βρίσκεται στην Αθήνα και περνάει ιατρικές εξετάσεις με τους Πειραιώτες να αναμένεται να τον ανακοινώσουν εντός ημέρας ώστε να προλάβει να αναχωρήσει για Ζεέφελντ για να βρει την υπόλοιπη αποστολή των «ερυθρολεύκων». Η περίπτωση του Γούτα είναι απ οτις χαρακτηριστικές του όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά με την επιλογή των Θρακιωτών να ην αγωνιστεί καθόλου στο φιλικό της Τετάρτης με την Τεούτα να δείχνει πως στην Ξάνθη πλέον δεν υπολογιζόταν, μια και η συμφωνία με τον Ολυμπιακό αφού συμφωνήθηκε και το ποσοστό μεταπώλησης είχε πλέον επέλθει.

Πλέον η Ξάνθη βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού για να κλείσει την τετράδα της Θρακιώτικης άμυνας που αποτελείται από τους Καρυπίδη, Λισγάρα και Χατζητερζόγλου.