Ο Ζαραδούκας για την πρεμιέρα με ΠΑΟΚ, την μεταγραφή στην Ξάνθη, αλλά και την κατάσταση στη χώρα

H τελευταία μεταγραφή της Ξάνθης Γιάννης Ζαραδούκας, που βρισκεται ήδη στο Πράβετς της Βουλγαρίας μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για την πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ αλλά αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

«Όλοι ξέρουμε ποια ομάδα είναι η Ξάνθη. Πρόκειται για μια οργανωμένη ομάδα με φιλοδοξίες και με χαροποιεί που είμαι εδώ. Στόχος μου είναι να βρω τον παλιό καλό μου εαυτό και όποια διάκριση έρθει είναι επιθυμητή. Είχα προβλήματα τραυματισμών και έμεινα λίγο πίσω. Πέρσι είχα ένα μέτριο καμ μπακ και πιστεύω φέτος θα πάω καλύτερα».

Για την πρεμιέρα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ: «Η Ξάνθη είναι από τις καλές ομάδες, έχει δείξει χαρακτήρα και σε όποια έδρα αγωνίζεται θα κοιτάζει πρώτα τη νίκη και μετά όλα τα άλλα. Τον ΠΑΟΚ τον είδα σε ένα φιλικό. Δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα από τα φιλικά. Εκτιμώ ότι θα γίνουν μεταγραφές και ο ΠΑΟΚ θα πάει εκεί που το αξίζει».

Για το πώς επηρεάζει το ποδόσφαιρο η σημερινή κατάσταση: «Επηρεάζει και ατομικά στα συμβόλαια των παικτών, αλλά δημιουργεί προβλήματα και στις ομάδες. Επειδή όλοι αγαπούμε το ποδόσφαιρο πιστεύω ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξελιχθεί όπως πρέπει το πρωτάθλημα».

Για την προοπτική της Εθνικής: «Όλα είναι ανοιχτά στη ζωή, αρκεί να είμαστε καλά και να έχουμε υγεία».