Πάτησαν Γλασκώβη οι Θρακιώτες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ! Το μενού και πότε αγωνίζονται…

Στην Γλασκώβη βρίσκονται οι Θρακιώτες πρωταθλητές Κολύμβησης ΑμεΑ, καθώς από σήμερα Δεύτερα 13 Ιουλίου και μέχρι τις 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ.

Στην αποστολή, αρχηγός της οποίας είναι το μέλος του ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Θωμαή Θεοδωρίδου, θα βρίσκονται οι Θρακιώτες Δημήτριος Καρυπίδης, Βασίλειος Τσαγκάρης, Δημοσθένης Μιχαλετζάκης και Σεμίχα Ριζάογλου, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Αριστείδης Μακροδημήτρης, Χρήστος Ταμπαξής, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Χρυσούλα Αντωνιάδου, Γιάννης Κωστάκης, Αντώνιος Τσαπατάκης, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, Γεώργιος Σφαλτός, Χαράλαμπος Παπαϊωάννου, Γιώργος Καπελλάκης.

Να σημειώσουμε πως οι Θρακιώτες ρίχνονται στην μάχη από την Τρίτη με τους Μιχαλετζάκη, Καρυπίδη και Ριζάογλου να κάνουν την αρχή. Ενώ ο Τσαγκάρης θα αγωνιστεί την Παρασκευή.

Πάμε όμως να δούμε το αγωνιστικό πρόγραμμα για τους Θρακιώτες κολυμβητές. Ο Δημοσθένης Μιχαλετζάκης ξεκινά τις υποχρεώσεις του αύριο που θα αγωνιστεί στον προκριματικό των 100μέτρων ελεύθερο κατηγορίας S9, ο Εβρίτης πρωταθλητής συνεχίζει την προσπάθεια του την Παρασκευή που θα αγωνιστεί στον προκριματικό των 100μέτρων πεταλούδα S9, για να συνεχίσει το Σάββατο στην κούρσα των 400μέτρων ελεύθερο S9, για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του την Κυριακή με τα 200μέτρα μεικτή ατομική κατηγορίας SM9. Οι ελπίδες είναι αρκετές για τον 16χρονό πρωταθλητή μας του οποίου διαβάσατε νωρίτερα ένα εξαιρετικό αφιέρωμα (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο 26χρονος Δημήτρης Καρυπίδης ρίχνεται στην μάχη την Τρίτη και αυτός, με τον Θρακιώτη πρωταθλητή να αγωνίζεται στον τελικό των 100μέτρων ελεύθερο κατηγορίας S1, και ολοκληρώνει την συμμετοχή του με τον τελικό των 50μέτρων ύπτιο S1.

Η 28χρονή Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια Σεμιχά Ριζάογλου ξεκινά τις υποχρεώσεις της την Τρίτη με τον προκριματικό 100μέτρων ελεύθερο κατηγορίας S3, για να ολοκληρώσει την παρουσία της το Σάββατο με τον προκριματικό των 50μέτρων ύπτιο S3.

Τελευταίος ρίχνεται στην μάχη ο 37χρονος Θρακιώτης Δημήτρης Τσαγκάρης που θα αγωνιστεί την Παρασκευή στον προκριματικό των 50μέτρων πρόσθιο κατηγορίας SB3.

Το ThrakiSportS πιστό στα μεγάλα ραντεβού θα σας ενημερώνει για τις προσπάθειες των Θρακιωτών κολυμβητων…