Τέσσερα μετάλλια για τα Θρακιώτικα «δελφίνια» στο φινάλε του Πανελλήνιου πρωταθλήματος!

Ιδανικό φινάλε για τους Θρακιώτες κολυμβητικούς συλλόγους, που μετά τα τρία συνολικά μετάλλια των δύο πρώτων ημερών, εντυπωσίασε στο φινάλε φτάνοντας τελικά τα επτά.

Η Ελένη Ξενιτοπούλου του ΝΟΑ κατάφερε να κατακτήσει ακόμη ένα μετάλλιο κατακτώντας την δεύτερη θέση στα 200μέτρα ελεύθερο με χρόνο 2:12:00. Δεύτερο συνεχόμενο μετάλλιο είχαμε και για τον Αντώνη Κουτσούμπα του ΝΕ Ροδόπης που κατέλαβε την τρίτη θέση στα 100μέτρα πεταλούδα με χρόνο 1:01:21. Εκπληκτική εμφάνιση και ασημένιο μετάλλιο για την Παρασκευή Καλτσού του ΝΕ Ροδόπης που κατέκτησε την δεύτερη θέση στα 100μέτρα πεταλούδα παγκορασίδων Α’. Τέλος το τέταρτο μετάλλιο κατέκτησε μετά από μια συγκλονιστική μάχη στα 1,500μέτρα ελεύθερο ο Ιωάννης Στούρας του ΟΦΘΑ που κατέλαβε την δεύτερη θέση με χρόνο 16:58:99 κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Από εκεί και πέρα πολύ καλή παρουσία είχαν ακόμη δύο κολυμβήτριες από την Θράκη που μπορεί να μην πήραν μετάλλιο ωστόσο άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Η Βασιλική Ψάλτη του ΝΕ Ροδόπης κατέκτησε την 5η θέση στα 100μέτρα πεταλούδα παγκορασίδων Β’ με χρόνο 1:10:64. Ενώ την 6η θέση στα 100μέτρα ύπτιο κατέλαβε η Δέσποινα Κώτα του ΟΦΘΑ με χρόνο 1:09:57.

Θυμηθείτε τα Θρακιώτικα μετάλλια την πρώτη μέρα των αγώνων με ένα κλικ ΕΔΩ, και τα μετάλλια και τον απολογισμό της δεύτερης ημέρας με ένα κλικ ΕΔΩ.