Δύο φιλικά κόντρα στον Νέστο για τον Έβρο Σουφλίου

Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου για τη νέα σαιζόν στην Γ’ Εθνική κατηγορία ωστόσο σιγά- σιγά γίνονται γνωστά τα φιλικά προετοιμασίας για την ομάδα του Έβρου Σουφλίου αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες που θα απαρτίζουν τον 1 όμιλο.

Όπως έγινε γνωστό από την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης η ομάδα τους θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικές αναμετρήσεις τον Έβρο Σουφλίου αρχικά στην Χρυσούπολη και εν συνεχεία και στο Σουφλί. Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων προγραμματίστηκε για την 1η Αυγούστου και στο Σουφλί το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 26 Αυγούστου. Από εκεί και πέρα η ομάδα της Χρυσούπολης που είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού έχει κλείσει φιλικά παιχνίδια με Αγροτικό Αστέρα(12/8) και την Καβάλα(22/8), ενώ τις προσεχείς μέρες μαζί με την ανακοίνωση του νέου τεχνικού θα δοθεί στην δημοσιότητα και ο πλήρης προγραμματισμός των φιλικών προετοιμασίας για την επιστροφή του Νέστου στην Γ’ Εθνική.

Πέρα από τα ματς με το Νέστο Χρυσούπολης η ομάδα του Έβρου Σουφλίου θα δώσει και άλλα φιλικά τα οποία θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί και φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.