Συνάντηση του Δ.Σ. του Α.Ο. Ορεστιάδας με τον Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνό

Συνάντηση μελών του διοικητικού συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνό πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουλίου.. Ο Σεβασμιότατος υποδέχθηκε τα μέλη στο γραφείο του στο Διδυμότειχο.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, με τον κ. Δαμασκηνό να προσφέρει πολύτιμες συμβουλές μέσα από μία εποικοδομητική συζήτηση. Ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης ενημέρωσε  το Σεβασμιότατο για την ιστορία και τις δράσεις του Α.Ο. Ορεστιάδας και του πρότεινε τη διοργάνωση κοινών δράσεων των τμημάτων του Α.Ο.Ο. με των αντίστοιχων της Μητρόπολης. Ο κ. Δαμασκηνός τόνισε ότι η εκκλησία βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό, στοιχεία του οποίου υπάρχουν και σε αυτή. Η συνεργασία του Ομίλου με την Μητρόπολη θα είναι στενή, με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων τους και την ανάπτυξη δραστηριοτήτων για τους νέους της περιοχής.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Δαμασκηνός προσέφερε μία εικόνα των Αγίων Θεοδώρων στο Δ.Σ. και προσκλήθηκε από τον κ. Γκιζάνη να τελέσει για φέτος τον καθιερωμένο αγιασμό στην αρχή της χρονιάς, στο νέο κλειστό Ν. Σαμαράς. Ο Σεβασμιότατος είναι και επισήμως μέλος του Ομίλου, καθώς αποδέχθηκε με χαρά την κάρτα διαρκείας του Α.Ο.Ο.

Από τη μεριά του Α.Ο. Ορεστιάδας να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σεβασμιότατο για τη συνάντηση αυτή, καθώς επίσης και για την αναφορά που έκανε στον Όμιλο στο ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδας, στον οποίο έδωσε σήμερα συνέντευξη. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πάτερ Δευτερίγο Κωνσταντίνο, ο οποίος οργάνωσε τη συνάντηση αυτή.