Πάει για την έκπληξη με Κλέιτον η Βέροια!

Σε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή ίσως από τις σημαντικότερες της ιστορίας της κυνηγά η Βέροια που κατέθεσε μια ιδιαίτερα δελεαστική οικονομικά πρόταση για να κάνει δικό της τον Σίλβα Κλείτον που έμεινε ελεύθερος από την Skoda Ξάνθη, καθώς δεν δέχτηκε την πρόταση της Θρακιώτικης ομάδας.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες από την πόλη της Ημαθίας ο Ζήσης Βρύζας έχει ήδη μιλήσει τόσο με τον ίδιο τον παίκτη όσο και με τους εκπροσώπους του, με τις πρώτες επαφές να γίνονται σε πολύ θετικό κλίμα. Η ομάδα της Ημαθίας δείχνει πως θέλει να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο για τη νέα χρονιά με την ομάδα της Βέροιας πέρα από τον Κλέιτον να βλέπει με καλό μάτι και την περίπτωση ακόμη ενός πρώην Ξανθιώτη με τον Κάρλος Κάλβο να αποτελεί προσωπική επιλογή του Καβαλιώτη τεχνικού διευθυντή.

Να θυμίσουμε πως ήδη η ομάδα που θα έχει στην καθοδήγηση της τον Γιώργο Γεωργιάδη με άμεσο συνεργάτη των Εβρίτη και πρώην βοηθού του Ουζουνίδη στην Ξάνθη Νίκο Ουσταμπασίδη, έχει ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη πρώην παίκτη της Ξάνθης αλλά και του Πανθρακικού του Νίκου Τσουμάνη.

Πλέον στην Βέροια αναμένουν την απάντηση του Σίλβα Κλέιτον που με την περσινή του παρουσία στην Ξάνθη έδειξε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση, και στην Βέροια θεωρούν πως με την απόκτηση του Βραζιλιάνου θα αποκτήσει έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά.