Photos: Το άλμπουμ του γάμου του Αντελίνο Βιεϊρίνια με την “αλεξανδρουπολίτισσα καλλονή” Βάσω Βεργίδου

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή Κυριακή (28/6) για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Βάσω Βεργίδου. Μια σχέση που υπήρχε εδώ και χρόνια πήρε σάρκα και οστά ενώπιον του Θεού και της εκκλησίας.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια επισημοποίησε τον δεσμό του με την Βάσω Βεργίδου, στο μυστήριο του γάμου που τελέσθηκε στο μοναστήρι της Αγιας Αναστασίας της Μεγαλομάρτυρας της Φαρμακολύτριας στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

Το Μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Αναστασίας στα Βασιλικά και, μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο γιατρός Γιάννης Ράλλης, ο Κώστας Ιωσηφίδης και ο Μπρούνο Τσιρίλο

Ο τελευταίος μάλιστα τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, καθώς, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, φορούσε ένα ιδιαίτερο κόκκινο κοστούμι.

Όπως είχε γράψει σε ρεπορτάζ της πέρσι η ειδική σε τέτοια θέματα Espresso, “ο μέσος της Βόλφσμπουργκ, με «θητεία» στον ΠΑΟΚ και η καλλονή από την Αλεξανδρούπολη γνωρίστηκαν το 2009 σε νυχτερινό κέντρο και από τότε κατάλαβαν ότι ήταν μοιραίο να γίνουν ζευγάρι. Η σχέση έφερε τον γάμο, ενώ το 2011 απέκτησαν και μια κορούλα, την Κριστίνα, την οποία μάλιστα βάφτισαν στη Θεσσαλονίκη”.

Δείτε τις φωτογραφίες της InTime από το μυστήριο…