Γ’ Εθνική: Εβρίτης ο νέος πρόεδρος στο Βυζάντιο Κοκκινοχωμάτος!

Ο επιχειρηματίας με καταγωγή από τον Έβρο, Γιώργος Ιωακειμίδης κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο νέος πρόεδρος του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, που φαίνεται να λύνει τα όποια προβλήματα το απασχολούσαν αναφορικά με τη συμμετοχή του στην κατηγορία και θα βρει αντίπαλό του, τους Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου.

Το όνομα του σύμφωνα με την proininews, είχε γραφτεί πριν από λίγες μέρες μαζί με αυτά του Αντώνη Τσαχαλίδη και του Βαγγέλη Τάξου, αλλα τελικά οι δυο τελευταίοι αποφάσισαν να μην επανδρώσουν το διοικητικό σχήμα. Ο Ιωακειμίδης δεν είναι κάτοικος Κοκκινοχώματος. Είναι… μεταγραφή για το συμβούλιο, απέξω. Είναι από τον Έβρο και συγκεκριμένα από την Αλεξανδρούπολη, όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η proininews.

Εκτός από τον πρωην πρόεδρο Τούλη Τσίλογλου που θα έχει πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, στη νέα διοίκηση θα συμμετέχουν και αρκετά μέλη της περσινής, ενώ γίνονται προσπάθειες να ξεπεραστούν ορισμένα προβλήματα που έχουν να κάνουν, με το οικονομικό κομμάτι. Προπονητής θα ανακοινωθεί ο Δημήτρης Μαγκαφίνης, που ήδη έχει έτοιμη μεταγραφική λίστα.