Απίστευτη παραδοχή Τζελέπη: Ήξεραν από… πριν στον Πανθρακικό ότι δεν θα πάρουν άδεια!

Στην παραδοχή ότι η διοίκηση του Πανθρακικού γνώριζε από την αρχή σχεδόν της διαδικασίας αδειοδότησης ότι υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να μην εξασφαλίσει την άδεια  η ομάδα της Κομοτηνής προχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τζελέπης.

Αν και στις 28 Απριλίου, κατά την εκδίκαση στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ο ίδιος ο Δ. Τζελέπης «εμφανιζόταν αισιόδοξος ότι το ζήτημα θα κλείσει θετικά για την ομάδα της Θράκης» (σύμφωνα με τα τότε ρεπορτάζ), σήμερα αποκαλύπτεται ότι στην πραγματικότητα ήξερε ότι το πιο πιθανό ήταν να μην λάβει άδεια η ομάδα του.

«Φαινόταν φέτος από το ξεκίνημα της διαδικασίας της αδειοδότησης ότι κάτι δε θα πάει καλά. Όσο κι αν υπήρχαν άνθρωποι που ασχολήθηκαν αποκλειστικά με αυτό το κομμάτι, ήμασταν μια ομάδα που είχε παράλληλα στο μυαλό της και αυτό το θέμα αλλά και την παραμονή στην κατηγορία, που ήταν και το πιο σημαντικό. Ήρθαν και ορισμένα προβλήματα από το παρελθόν και τελικά δεν μπορέσαμε να πάρουμε την άδεια. Βλέποντας, όμως, από νωρίς πώς πάει να διαμορφωθεί η κατάσταση προχωρήσαμε σε κάποιες ανανεώσεις συμβολαίων, έτσι ώστε, ακόμη και με αυτούς τους περιορισμούς να έχουμε έτοιμη μια βάση, έναν κορμό ποδοσφαιριστών», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Ράδιο Παρατηρητής της Κομοτηνής ο Δημήτρης Τζελέπης, παραδεχόμενος για πρώτη φορά δημόσια ότι ουσιαστικά ο Πανθρακικός ήξερε ότι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να λάβει την απαραίτητη άδεια.

Ως γνωστόν, η μη εξασφάλιση της άδειας έχει οδηγήσει σε  περιορισμούς στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις της ομάδας αυτό το καλοκαίρι. Όπως όμως εξήγησε στην ίδια συνέντευξή του ο Δημήτρης Τζελέπης, ακριβώς επειδή η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός είχε προβλέψει την αρνητική εξέλιξη της διαδικασίας αδειοδότησης, πρόλαβε έγκαιρα να ανανεώσει όσα συμβόλαια ήθελε.

«Ίσως να θέλαμε να έχουμε ανανεώσει και άλλα 1-2 συμβόλαια, αλλά αυτό μπορεί να γίνει στη συνέχεια. Και σε συνδυασμό με 3 δυνατές μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών, που θα έρθουν να προστεθούν σε αυτές νεαρών Ελλήνων που ήδη κάνουμε, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Τζελέπης.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι ο πρόεδρος του Πανθρακικού έσπευσε από τώρα να ξεκαθαρίσει ότι η μη αδειοδότηση δεν θα αποτελέσει αλλοθι για την διοίκηση σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας στο τέλος της ερχόμενης σεζόν. «Το λέω  από τώρα ότι για εμάς, ακόμη κι αν, χτυπάω ξύλο, η χρονιά στραβώσει, το θέμα της μη αδειοδότησης δε θα είναι μια δικαιολογία που θα χρησιμοποιήσουμε! Αν και ελπίζω να μη χρειαστεί καν. Κάθε εμπόδιο σε καλό πολλές φορές».