ΕΠΣ Ξάνθης: Συνάντηση της διοίκησης της Ένωσης με εκπροσώπους των παιδικών σωματείων

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης  «Σπύρος Καραουλάνης» συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων που συμμετέχουν στα παιδικά πρωταθλήματα της Ένωσης και της Επιτροπής πρωταθλήματος που έχει την εποπτεία της διεξαγωγής των αναμετρήσεων αυτών.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα όπου οι πλευρές είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις θέσεις και προτάσεις τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς αλλά και να θίξουν θέματα που θα πρέπει να διορθωθούν έτσι ώστε το επίπεδο του ποδοσφαίρου να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Ένα ακόμη θέμα που συζητήθηκε ήταν η έναρξη του πρωταθλήματος με τις ομάδες να επιθυμούν αυτή να πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου (συγκεκριμένα συζητήθηκαν οι ημερομηνίες 26.09 και 03.10) με την Επιτροπή να λαμβάνει υπόψη της όλα τα θέματα και να αποφασίζει στο προσεχές διάστημα.

Την διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης εκπροσώπησαν ο β’ Αντιπρόεδρος Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδικών πρωταθλημάτων Χακάν Ισμέτογλου το μέλος της Επιτροπής Παιδικών πρωταθλημάτων Γιάννης Πιστόλας, και ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλημάτων της Ένωσης Αντώνης Κουτσουρλής.