Ξεπέρασε τα 3.000 μέλη η Παναθηναϊκή Συμμαχία μετά την περιοδεία σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα

Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις του κλιμακίου της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στον Έβρο, προκειμένου να διευρυνθεί το άνοιγμα που έχει αρχίσει ανά την Ελλάδα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο αντιπρόεδρος της Συμμαχίας, Τάκης Οικονομόπουλος και το στέλεχος, Θάνος Χονδροδήμος βρέθηκαν μετά την Αλεξανδρούπολη το Σάββατο, στην Ορεστιάδα το πρωί της Κυριακής. Μάλιστα, μετά την παρουσία στον Έβρο, οι εγγραφές ξεπέρασαν το ψυχολογικό όριο των 3.000 φτάνοντας τις 3.030 το μεσημέρι,  ενώ, είχαν συγκεντρωθεί 316.393 ευρώ.

“Οι ρυθμοί κρίνονται άκρως ικανοποιητικοί και εφόσον συνεχιστούν με την ίδια ένταση, τότε, το μητρώο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά. Γεγονός που θα ισχυροποιήσει και την ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα, από το χορηγικό, μέχρι και το εύρος των ανθρώπων που εκπροσωπεί”, σχολίασαν σχετικά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που σκοπεύουν να συνεχίσουν την εξόρμηση στην επαρχία και προγραμματίζουν το επόμενο διάστημα ταξίδι στην Κομοτηνή.

Στην τελευταία συγκέντρωση στην Ορεστιάδα οι ιθύνοντες της Συμμαχίας είχαν επαφές επαφές με τους ντόπιους φίλους του Τριφυλλιού. “Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στην Ορεστιάδα, είχα βραβευθεί πέρσι τα Χριστούγεννα μαζί με τον Γιάννη Καλλιντζάκη και βλέπω ότι όσοι ήταν τότε σε εκείνη την γιορτή, ήρθαν και σήμερα και ακόμα περισσότεροι”, σχολίασε κατά την ομιλία του προς τους φίλους της ομάδας που συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο “Βιέννη” ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο Τάκης Οικονομόπουλος από την πλευρά του, που αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ορεστιάδα, υποστήριξε  ότι ήδη έχουν γίνει δυο τρεις καλές μεταγραφές στον Παναθηναϊκός και εκτίμησε ότι η ομάδα θα πάει καλά φέτος. Παράλληλα, ανέλυσε το όραμα του Γιάννη Αλαφούζου σε σχέση με το μοντέλο διοίκησης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, που εφαρμόζεται από ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και ο Άγιαξ.