Το παλεύει για Τσαμούρη ο Πανθρακικός! Αρκετές οι προτάσεις για τον Ξανθιώτη

Την περίπτωση απόκτησης του πρώην αμυντικού της Ξάνθης Κώστα Τσαμούρη εξετάζουν στον Πανθρακικό, που θέλουν τον νεαρό για την ενίσχυση της άμυνας, μια και ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής πέρα από στόπερ αγωνίζεται με άνεση και ως αριστερός μπακ.

Πάντως η περίπτωση του 20χρονου αμυντικού μόνο εύκολη δεν είναι για τους «πράσινους» μια και η περίπτωση του Ξανθιώτη αμυντικού αρέσει πολύ και στον Πανιώνιο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να γνωρίζει την αξία του ποδοσφαιριστή απ’ όταν ήταν στην Ξάνθη. Ενώ ζεστό ενδιαφέρον έχουν δείξει και ομάδες της Football League.

Αξίζει να σημειώσουμε ωστόσο πως ο Τσαμούρης θέτει σε προτεραιότητα την επιλογή του εξωτερικού, και εξετάζει κάποιες προτάσεις που έχει ήδη στα χέρια του. Βλέπετε η εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Football League και την Λαμία αλλά και οι εμφανίσεις του με τα χρώματα της Εθνικής έχουν βάλει αρκετές ομάδες στον… πειρασμό της απόκτησης του Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες ο Τσαμούρης έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από την Τσεχία, η μία μάλιστα από την ιστορική Σπάρτα Πράγας, ενώ φιλολογικό ενδιαφέρον έχει υπάρξει και από ομάδα της Β’ Γερμανίας. Στον Πανθρακικό έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και θα περιμένουν να δουν το κατά πόσο είναι θετικός στο να φορέσει την «πράσινη» φανέλα ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης.