Photos: Το αποχαιρετηστήριο πάρτι της Ακαδημίας των Ελπίδων ΠΑΟΚ Ξάνθης

Φινάλε σε ακόμη μια παραγωγική και επιτυχημένη σαιζόν για την Ακαδημία των Ελπίδων ΠΑΟΚ Ξάνθης, που αποχαιρέτησαν την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε με την γιορτή της Ακαδημίας στο γήπεδο της ομάδας δίπλα στον ΟΑΕΔ.

Εκεί οι μικροί άσσοι της Ακαδημίας του Γιώργου Λάππα πέρα από την τελευταία προπόνηση της χρονιάς είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με διάφορα παιχνίδια, αλλά και να περάσουν ξένοιαστες στιγμές χαλάρωσης με τους γονείς τους, που απολάμβαναν την μικρή γιορτή της Ακαδημίας. Γευστικά εδέσματα, χαρούμενες φωνές ήταν μερικές από τις σκηνές που έβλεπε κανείς στο αποχαιρετιστήριο πάρτι της χρονιάς της Ακαδημίας των Ελπίδων ΠΑΟΚ Ξάνθης.

Να σημειώσουμε πως η Ακαδημία των Ελπίδων ΠΑΟΚ Ξάνθης θα αναχωρίσει το Σάββατο για το Βατοπέδι Χαλκιδικής, οπού θα δώσει το παρών στο μεγάλο τουρνουά που διοργανώνει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κυριάκος Αλεξανδρίδης στην κατασκήνωση «Happy Days». Το τουρνουά θα διαρκέσει από τις 20 έως τις 26 Ιουνίου και η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Ξάνθης θα μετέχει με τα τμήματα 2004-2005 και 2006-2007.

Απολαύστε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από την γιορτή των Ελπίδων ΠΑΟΚ Ξάνθης.