Καλοκαιρινό κάμπ του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης

Άλλη μία αγωνιστική χρονιά τελείωσε, με επιτυχίες και διακρίσεις για τον Ο.Ε.Γ.Α. εκπληρώνοντας για ακόμη μια φορά τους στόχους που είχαν τεθεί από την αρχή της σεζόν.
Συνεχίζοντας τον αρχικό προγραμματισμό του ο σύλλογος, που στόχο έχει αφενός να μην μείνουν τα παιδιά αδρανή για μεγάλο χρονικό διάστημα και αφετέρου να συνδυαστεί η ενόργανη γυμναστική με την διασκέδαση και την ψυχαγωγία, διοργανώνει καλοκαιρινό Καμπ την περίοδο από 13-07-2015 έως 31-07-2015.

Οι ώρες απασχόλησης των παιδιών θα είναι καθημερινά (εκτός Σαβ/κου) από 08:45 ως 13:15. α τμήματα θα χωριστούν σύμφωνα με την ηλικία και τις δυνατότητες των παιδιών σε αγωνιστικά-προαγωνιστικά και γενικής γυμναστικής.
Στα αγωνιστικά-προαγωνιστικά τμήματα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: ενόργανη γυμναστική – δεκατιανό- κολύμπι και παιχνίδια στη θάλασσα ενώ στα τμήματα γενικής γυμναστικής θα περιλαμβάνονται αθλοπαιδιές – γενική γυμναστική-δεκατιανό – προβολή βίντεο ενόργανης μέσω προτζέκτορα.
Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να γεμίσουν στο διάστημα αυτό το χρόνο τους, δημιουργικά και εποικοδομητικά, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων και άριστα καταρτισμένων προπονητών του συλλόγου μας.

Αγωνιστικό-προαγωνιστικό:

  • Μπαξεβανίδης Δημήτριος
  • Μπουτάκης Ελευθέριος

Γενικής γυμναστικής (Μάζας):

  • Κουφάκη Ειρήνη
  • Πεντίδης Νίκος

Για περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο του ΤΟΛ-ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΤΗΡΙΟ ΜΑΪΣΤΡΟΥ από ώρες 18:00-20:00 ,στα τηλ. 2551021317 και 6936130999