ΕΠΣ Ξάνθης: Φινάλε της σαιζόν με γιορτή για την Ακαδημία του Ηρακλή Ζυγού

Πραγματοποιήθηκε η γιορτή αποχαιρετισμού της Ακαδημίας του Ηρακλή Ζυγού για την καλοκαιρινή σαιζόν. Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα γονείς, παιδιά και παράγοντες της ακαδημίας αποχαιρέτησαν ο ένας τον άλλο προσωρινά για το καλοκαίρι. Ανανέωσαν δε το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο όταν και θα ξαναρχίσουν οι προπονήσεις. Από την εκδήλωση δεν έλειψε βέβαια το φαγητό και το ποτό, ενώ νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των μπαμπάδων.

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας Δημήτρης Τερζανίδης ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα πρόσωπα των ανθρώπων της ακαδημίας και για την άριστη συνεργασία, καθώς και τους προπονητές για το ήθος και τον επαγγελματισμό που δείχνουνε. Επίσης ιδιαίτερη μνεία έγινε και για τον προπονητή της Κ17 της Skoda Ξάνθη Κώστα Τερζανίδη, τον άνθρωπο που ίδρυσε και οργάνωσε την ακαδημία και έβαλε τις θεμελιώδεις βάσεις της. Τέλος, σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι σκοπός της ακαδημίας είναι η βελτίωση σε όλους τους τομείς και η περαιτέρω ανάπτυξή της.

Προς αυτή την κατεύθυνση γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να δημιουργηθούν νέες γηπεδικές εγκαταστάσεις και χώροι προπονήσεων. Πρόκειται για ένα έργο που αν υλοποιηθεί θα δώσει νέα ώθηση τόσο στην ακαδημία όσο και στη μεγάλη ομάδα του Ηρακλή Ζυγού.