Photos: Το αυτόγραφο του Τοροσίδη για την τετράχρονη κόρη ενός πολωνού δημοσιογράφου

Αποστολή στο Γκντανσκ της Πολωνίας: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Χωρίς όρεξη για δηλώσεις αλλά και χωρίς να αρνηθεί να μοιράσει αυτόγραφα, αποχώρησε από την Αρένα του Γκντανσκ ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Βασίλης Τοροσίδης. Αποχώρησε από το γήπεδο προς το πούλμαν της αποστολής, περνώντας παρέα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, όταν άκουσε έναν πολωνό δημοσιογράφο να τον φωνάζει.

“Βασίλη!”, του είπε σε… άπταιστα ελληνικά και ο Τόρο πλησιάσε και ικανοποίησε το αίτημά του. Ποιο ήταν αυτό; Να του υπογράψει ένα αυτόγραφο στο πίσω μέρος μιας καρτ ποστάλ του Γκντανσκ. Ακριβώς το ίδιο ζητά από τους μεγαλύτερους αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Εχει ήδη συγκεντρώσει χίλια αυτόγραφα από κορυφαίους παίκτες, όλα σε διαφορετικές καρτ ποστάλ του Γκντανσκ.

“Είναι η προίκα που θέλω να αφήσω στην κόρη μου. Γεννήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια και από τότε ξεκίνησαν να μαζεύω τα αυτόγραφα από τους διασημότερους παίκτες στον κόσμο, τους οποίους συναντάω χάρη στη δουλειά μου”, είπε λίγο αργότερα στο ThrakiSportS o Γιαρομικ Κρουκ από το “Kielecki Futbol” – επιδεικνύοντας με καμάρι στον φακό το αυτόγραφο του Ξανθιώτη άσου της Ρόμα.

Λίγο αργότερα ο πολωνός δημοσιογράφος ζήτησε το ίδιο μόνο από δύο άλλους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος. Για την ακρίβεια έναν παίκτη, τον Κώστα Κατσουράνη, και έναν… παλαίμαχο, τον Γιώργο Καραγκούνη, με τον οποίο βγήκε και φωτογραφία. Από αυτούς τους τρεις θέλησε αυτόγραφα και έλαβε από όλους, ώστε να προστεθούν στην μεγάλη συλλογή που ήδη έχει δημιουργήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια για χάρη της κόρης του.