Photos: Η απονομή του τίτλου στον Άρη Αβάτου

Πραγματοποιήθηκε στις Εγκαταστάσεις του 5×5 του Χρήστου Σαμαρά η απονομή του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης στον Άρη Αβάτου.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε από την διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, τον Πρόεδρο Γιώργο Πανίδη και τα μέλη της διοίκησης Γιάννης Δαλακούρας, Αντώνης Κουτσουρλής και Χρύσανθος Ζουρνατζίδης που έκαναν τις απονομές. Το παρών φυσικά πέρα από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, έδωσε ο νέος Γενικός Αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μπόσβελης και φυσικά ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κοτόπουλος, μια και ο πρόεδρος έλειπε εκτός Ελλάδας για ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Οι παίκτες του Χρήστου Σαμαρά πήραν τα μετάλλια τους με τους δύο αρχηγούς Γιώργο Βασιλειάδη και Βασίλη Ράπτη να παίρνουν την κούπα του πρωταθλητή από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη και να πανηγυρίζουν μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Πιο περιχαρής από όλους ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Σαμαράς που πέρα από τον τίτλου του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας λίγη ώρα νωρίτερα έγινε και η απονομή του πρωταθλήματος Παίδων(Θυμηθείτε το φωτορεπορτάζ ΕΔΩ), και όπως μπορείτε να δείτε σε φωτογραφία κάτω βγήκε για λογαριασμό του ThrakiSportS φωτογραφία με τις δύο κούπες μαζί με τα παιδιά του.

Το ThrakiSportS ήταν εκεί και μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες σας παρουσιάζει στιγμές από την απονομή του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης Άρη Αβάτου…