ΕΠΣ Έβρου: Σε συμφωνία με τον Απαλό ήρθε ο όμιλος που ηγείται ο Απόστολος Τσιπίδης

Σε συμφωνία για την ενίσχυση της ομάδας του Απαλού, που αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, ήρθε ο όμιλος εταιρειών του οποίου ηγείται ο Απόστολος Τσιπίδης.

Η συμφωνία επετεύχθη πριν από περίπου δέκα ημέρες, μετά από αρκετό διάστημα διαπραγματεύσεων. Υπενθυμίζεται ότι η Ακαδημία Απαλού του Παναγιώτη Λογαρά συνεργάζεται με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και αποτελεί επίσημη ακαδημία των πρωταθλητών Ελλάδος στην περιοχή.

«Πλέον η ομάδα Απαλός βάζει βάσιμες προϋποθέσεις για πορεία πρωταθλητισμού, αλλά και σημαντική ενίσχυση των ακαδημιών του Ολυμπιακού», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από τον όμιλο του Απόστολου Τσιπίδη,

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Τσιπίδης εμφανίστηκε ξαφνικά στα δρώμενα της αθλητικής Αλεξανδρούπολης τον περασμένο Μάρτιο, όταν και προβλήθηκε ως μελλοντικός βασικός χορηγός αλλά και διοικητικός ηγέτης του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ωστόσο, παρά τις διαπραγματεύσεις, η πλευρά Τσιπίδη μετά από μια σειρά από οικονομικές ενισχύσεις στον Εθνικό, για τις οποίες εκδόθηκαν και ευχαριστήριες ανακοινώσεις, απέσυρε την πρότασή του, κατηγορώντας την διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού για κωλυσιεργία και αδικαιολόγητη καθυστέρηση να του δοθούν τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας στην οποία επρόκειτο να επενδύσει, των οποίων είχε ζητήσει να λάβει γνώση πριν προχωρήσει στην τελική συμφωνία.