Έμεινε ελεύθερος και έρχεται Ξάνθη ο Τσέναμο!

Παρελθόν αποτελεί και τυπικά από τον Ατρόμητο ο Λουίτζι Τσενάμο, με τον 35χρονό γκολκίπερ να ανακοινώνεται σύντομα από την Skoda Ξάνθη με την οποία τα έχει βρει σε όλα.

Ο 35χρονός Ελληνο-Ιταλός όπως σας είχαμε γράψει από τις 4 Ιουνίου ήταν σε συζητήσεις με την Ξάνθη, μια και είχε ενημερωθεί από τον Ατρόμητο ότι δεν υπολογίζεται, και μάλιστα είχε βρεθεί και στην Ξάνθη για να βρει σπίτι. Η ανακοίνωση της Ξάνθης αναμένεται να εκδοθεί σύντομα μια και από την στιγμή που λύθηκε το συμβόλαιο με τον Ατρόμητο μπορεί να προχωρήσει άμεσα στην επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 35χρονός τερματοφύλακας που γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ολυμπιακό, Αιγάλεω, Παναργειακό, Μπέρνλι (Αγγλία), Προοδευτική, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς (Κύπρος), Παναιτωλικό, Μακάμπι Νετάνια(Ισραήλ) και τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στον Ατρόμητο, οπού φέτος έχασε την θέση του βασικού από τον Γκορμπούνοφ, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Θρακιώτες. Στην Ξάνθη ο Τσενάμο έρχεται για να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Κυριακίδη που δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στους Θρακιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου, για Τσενάμο αλλά και Δημούτσο που έμεινε και αυτός ελεύθερος:

Η  ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους Ελίνι Δημούτσο και Λουίτζι Τσέναμο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που είχαν ενημερωθεί έγκαιρα μέσω των εκπροσώπων τους ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στον προγραμματισμό της ομάδας μας για τη νέα περίοδο βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν τη λύση των συμβολαίων τους.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους στον Ατρόμητο και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.