ΕΠΣ Έβρου: Μετά τον αγώνα “τελικό” για τα μπαράζ παραμονής θα εξεταστεί η ένσταση!!!

Αν και ο αγώνας “τελικός” ανάμεσα σε Ορμένιο και Αραράτ θα γίνει την Κυριακή, η έφεση που πιθανότατα θα αλλάξει τη μοίρα της ομαδας που θα παρει το μοναδικό εισιτήριο της παραμονής στην ενιαία Β’ Εβρου θα εκδικαστεί από… βδομάδα.

Συγκεκριμένα η ένσταση του Ακρίτα Ορμενίου που κατατέθηκε μετά το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ παραμονής με τη Δόξα Δόξης (1-2 η Δόξα) στην δεύτερη κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, δεν εκδικάστηκε όπως θα έπρεπε πριν το τελευταίο παιχνιδι, που πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή (14/6) ανάμεσα στο Αραράτ και το Ορμένιο, λόγω μη παρουσίας δικηγόρου και ο αγώνας πλέον αποκτά χαρακτήρα τελικού και για τις δυο ομάδες!

Θυμίζουμε ο Ακρίτας Ορμενίου έχει υποβάλει ένσταση για πλαστοπροσωπία από την πλευρά της Δόξας Δόξης στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αν η ένσταση γίνει δεκτή από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΣ Έβρου η κατάσταση θα ανατραπεί και θα πάρει το ματς στα χαρτιά με 3-0.

Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή βρίσκει τη Δόξα Δόξης με 4 βαθμούς σε δυο αγώνες, το Αραράτ έχει έναν σε ένα παιχνίδι, ενώ ο Ακρίτας Ορμενίου κανένα βαθμό στο μοναδικό παιχνίδι που αγωνίστηκε.

Πλέον ο Ακρίτας θέλει και αυτός τη νίκη όπως και το Αραράτ ή σε έσχατη περίπτωση ισοπαλία, ώστε με θετική απόφαση του δικαστηρίου πιθανότατα την Τρίτη, να καταφερει αυτός να εξασφαλίσει την παραμονή στον ενιαίο όμιλο της Β’ εθνικής. Πάντως το Αραράτ είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο θέλει μόνο νίκη για να κερδίσει αυτή την παραμονή της στην κατηγορία.