Αμφίβολο το μέλλον στον ΠΑΟΚ του Δ. Γκαρά, που βρέθηκε στην ίδια ομάδα με τον… πατέρα του

Για τον Δημήτρη Γκαρά η φετινή χρονιά ήταν η καλύτερη της καριέρας του, αφού με την ομάδα του ΠΑΟΚ κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλo.

Στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης των παλιών ομάδων του ΑΟ Ορεστιάδας στη μνήμη του Νίκου  Σαμαρά, ο ορεστιαδίτης λίμπερο, πέταξε τη βόμβα πως δεν είναι σίγουρος αν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ – παρόλο που το όνομά του με βάση τα ρεπορτάζ εμφανίζεται στους… σίγουρους που θα παραμείνουν στην ομάδα.

Στο φιλικό για τον “αετό” μεταξύ των ομάδων του 1985 και του 1990 του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, αν και δεν έπαιξαν ταυτόχρονα μαζί, βρέθηκαν στον ίδιο πάγκο και για πρώτη φορά στην ίδια ομάδα ο πατέρας Γιώργος και ο γιος Δημήτρης (φωτογραφία από το περιοδικό “Βορέας”).

Σε δηλώσεις του στο radioevros αμέσως μετά, ο Δημήτρης Γκαράς αποκάλυψε πολλά και για το μέλλον του: “Ήταν μεγάλη τιμή μας, που αγωνιστήκαμε για τον Νίκο Σαμαρα που πρόσφερε τόσα πολλά σε αυτό το άθλημα και θα το ξανακάνουμε ευχαρίστως! Συγκινηθήκαμε πολύ παρά όλοι μας.

Με τον ΠΑΟΚ δε συζητήσαμε ακόμα για τη νέα χρονιά είναι νωρίς. Περιμένω να δω τι μπάτζετ θα φτιάξει η ομάδα με την οποία ζήσαμε μια πολύ καλή χρονιά. Το πρώτο λόγο θα έχει ο ΠΑΟΚ. Απο κει πέρα βλέπω πως θα κινηθεί η ομάδα, τι μπάτζετ θα φτιάξει και κατόπιν θα αρχίσουν οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά… και με άλλες ομάδες”.